Cine suntem ?

 

Lanterne-Profesionale.COM este prezent în România începând cu Aprilie 2009 și foarte rapid a devenit lider de piată, datorită calității produselor și a serviciilor oferite clienților. În prezent Lanterne-Profesionale.COM este cel mai mare magazin online en-gross și en-detalil dedicat exclusiv lanternelor profesionale și accesoriilor. Importam direct toate produsele prezente pe site-ul nostru din acest motiv la noi găsiți cel mai mic preț garantat. Avem derulate cu succes numeroase proiecte, parteneriate și colaborări cu instituții publice dar și numeroase companii private din România. Cu o experiență de mii de lanterne care ne-au trecut prin mâini, vă punem la dispoziție doar lanterne de calitate cu descrieri detaliate, oneste și precise.

 

Prin calitate, relații de prietenie și parteneriate solide, produsele noastre au ajuns să fie preferate de o gama variata de clienti cu domenii diferite de activitate. Suntem hotărâți sa le oferim clienților noștri informații clare și directe care să-i ajute sa ia deciziile optime pentru interesele și nevoile lor. Fiecare client reprezintă pentru noi o provocare unică. Deținem experientă și talentul necesar iar rezultatele de până acum dovedesc că avem capacitatea de a ne ajuta clienții în atingerea obiectivelor propuse.

 

Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea care ne-au acordat-o și ne angajam ca și în continuare să le oferim nu doar produse de calitate, ci soluții complexe la nevoile lor.

Newsletter

Contactati-ne

+4 0742-661.662

cip_mag@yahoo.com

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile ce depasesc suma de . . .

 250Lei