PACHETE ACUMULATORI

 

     Aceste pachete de celule 18650 li-ion sunt utilizate drept sursa de alimentare pentru farurile de bicicleta  prezente pe site-ul nostru. Farurile ce utilizeaza acest tip de acumulatori sunt foarte cautate, de aceea va prezentam cateva informatii importante de stiut. Pretul acestor faruri este influentat in mod semnificativ de calitatea acumulatorului, pana la 2/3 din pretul total al pachetului poate fi atribuit acumulatorului. Din acest motiv calitatea acumulatorului este compromisa atunci cand cumparati un astfel de far la un pret foarte mic. In opinia noastra calitatea acumulatorului este mai importanta decat puterea in lumeni a farului.

     Unul din avantajele acestui tip de acumulator o reprezinta sistemul de incarcare foarte simplu si rapid, direct prin mufa de incarcare. Daca ar fi trebuit sa incarcam 4 sau 6 acumulatori am fi avut nevoie de un incarcator special cu 4-6 posturi de incarcare foarte scump si destul de greu de gasit si achizitionat, sau de cate un incarcator simplu pentru fiecare celula 18650.

 

     Un alt avantaj este sistemul foarte simplu de fixare al pachetului de acumulatori pe ghidonul bicicletei. Husa speciala cu scai si cureluse de fixare ce este inclusa in pachet face montajul o joaca de copii.

 

Newsletter

Contactati-ne

+4 0742-661.662

cip_mag@yahoo.com

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile ce depasesc suma de . . .

 250Lei