Retur produse

  

Procedura pentru returnarea produselor 

 

Solicitare telefonica de retur la numarul 0742-661.662 sau prin e-mail la cip_mag@yahoo.com veti primii instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnare efectiva a produsului se face prin Posta Romana sau Fan Courier, iar prezentarea numarului comenzii este obligatorie.

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos:

 

1.Produse ce v-au fost livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Lanterne-Profesionale.COM

 

2. Renuntarea la cumparare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (tur-retur) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

 

NOTA: Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Newsletter

Contactati-ne

+4 0742-661.662

cip_mag@yahoo.com

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile ce depasesc suma de . . .

 250Lei