Termeni si conditii

 

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.lanterne-profesionale.com implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

 

Continutul site-ului www.lanterne-profesionale.com

 

Lanterne-Profesionale.COM face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor de pe acest site. In unele cazuri, aceste informatii pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Nu ne asumam raspuderea pentru situatiile care poate aparea din cauza unor erori software sau din cauza defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Lanterne-Profesionale.COM sau de a afecta in orice fel performantele serverului pe care ruleaza site-ul Lanterne-Profesionale.COM va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

Dispozitii finale

 

Lanterne-Profesionale.COM isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.lanterne-profesiona.com, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Newsletter

Contactati-ne

+4 0742-661.662

cip_mag@yahoo.com

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile ce depasesc suma de . . .

 250Lei