Meniu
Your Cart

Informatii despre livrare

Livrarea prin curier:

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original sau chiar diferit.****Pregatirea si livrarea comenzilor:

Daca veti comanda astazi pana in ora 10, livrarea se face maine. In cazul in care astazi este vineri, comanda ajunge luni.

Daca comanda este plasata dupa ora 11, comanda este pregatita si expediata maine si ajunge poimaine. Daca astazi este vineri, comanda ajunge marti.

 

Costul transportului este urmatorul: 

 

  • Pentru comenzile cu valoarea intre 0-249 Lei, costul transportului este de 17 Lei prin Fan Courier.
  • Pentru comenzile mai mari de 250 Ron, transportul este GRATIS!

Comenzile vor fi procesate si expediate in maxim 24-48 ore de la depunere. Acest timp de livrare este valabil doar pentru produsele aflate in stoc !

Cum procedam pentru a obtine informatii legate despre colet ? Este simplu. Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam sa verificati daca ati primit de la noi in e-mail numarul AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca pachetul a plecat de la noi iar informatii suplimentare despre livrare se pot obtine numai de la firma de curierat. In momentul in care ati primit AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei de curierat care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma noastra a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale va sunt trimise/predate in original sau in format electronic , de asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma achitata, aceeasi suma care apare si pe factura, in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.  

IMPORTANT !

Clientul are dreptul si obligatia ca in momentul receptionarii coletului, dupa efectuarea platii sa verifice integritatea produselor din interior. Acest lucru se face obligatoriu in prezenta curierului, iar daca produsul prezinta urme de deteriorare sau este murdar, ud, rupt, taiat trebuie sa cereti curierului intocmirea unui proces verbal, deoarece compania noastra nu v-a expedia niciodata un colet sub aceasta forma.

De asemenea, va rugam sa ne instiintati telefonic sau prin email in maxim 24 de ore despre situatia aparuta. Toate coletele noastre sunt asigurate impotriva acestor situatii. Reclamatiile primite vor fi solutionate in maxim 10 zile lucratoare. Reclamatiile ulterioare livrarii fara mentiune pe AWB si fara proces verbal vor fi considerate nule.

 ATENTIE! In unele situatii (de sarbatori in mod special) termenul de livrare a comenzii tale va fi de pana la 4 zile.